ICT medewerker

Ben jij de ICT medewerker die wij zoeken?

2-5 jaar
Den Bosch
Fulltime
Iris one
Klantcontact
Techniek

Hoe ziet jouw werk eruit? Als Support Engineer IT ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten bij supportaanvragen die binnenkomen op ons ticketingsyteem. Je zorgt ervoor dat je op afstand onze klanten helpt en ondersteunt met installaties, storingen en mutaties op cloud omgevingen, servers, (wifi) netwerken en werkplekken. Verder informeer je klanten over de voortgang […]

Solliciteren

Hoe ziet jouw werk eruit?

Als Support Engineer IT ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten bij supportaanvragen die binnenkomen op ons ticketingsyteem. Je zorgt ervoor dat je op afstand onze klanten helpt en ondersteunt met installaties, storingen en mutaties op cloud omgevingen, servers, (wifi) netwerken en werkplekken.

Verder informeer je klanten over de voortgang van binnengekomen supportaanvragen en welke acties wij uitvoeren om deze zo goed mogelijk op te lossen. Tijdens het oplossen van de supportaanvragen leg je de relevante informatie vast in ons registratiesysteem.

In samenwerking met de andere collega’s op de afdeling zorg je ervoor dat onze klanten optimaal worden bediend. Je escaleert complexe aanvragen naar onze engineers en zorgt er samen voor dat de klant op een goede manier wordt geholpen.

Waar moet je aan voldoen

 • MBO/HBO-opleidingsniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Ervaring met Cloud omgevingen, Microsoft 365 en Mobile Device Management
 • Je bent representatief en communicatief sterk en bent hierdoor in staat op een goede manier met onze klanten te communiceren;
 • Een proactieve en resultaatgerichte professional;
 • Een teamspeler met een winnaarsmentaliteit en uitstekende adviserende vaardigheden;

Wat mag je van ons verwachten?

We doen simpelweg alles voor je! Uiteraard zijn alle primaire arbeidsvoorwaarden uitstekend op orde, neem bijvoorbeeld ons premievrij pensioen! We willen je beter maken dan dat je al bent en je uitdagen om doelstellingen te realiseren waarvan je tot nu toe alleen nog maar van hebt durven dromen…

Vergeet daarnaast niet onze wereldberoemde thema maandborrels, tafeltennistoernooi, dartkampioenschappen en verschillende uitjes die het zo leuk maken om bij ons te werken.

Soort dienstverband: Fulltime, vaste baan

Salaris: €2.500 – €3.500 per maand

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

 • Dagdienst
 • ma-vr

Over Iris One

Binnen IRIS one helpen wij onze klanten iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen we door deze bedrijven te helpen om altijd en overal te kunnen werken met slimme IT en Telecommunicatie oplossingen van alleen de allerbeste leveranciers.

Wij verzorgen voor onze klanten het advies, de implementatie en support van onze slimme IT en Telecom oplossingen. Daarnaast maken wij gebruik van onze strategische partners zoals Vodafone, KPN en Microsoft en zetten deze lokaal in bij onze klanten.

Daarnaast bevelen onze klanten ons aan bij anderen en dat moet iedereen weten!

Vragen?
Bel of mail gerust.

+31625091763
HR Business Partner

Herjan Lamberink

HR Business Partner

Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Zet je beste beentje voor.

2. Contact

Tijd voor een belletje.

3. Kennismaking

Even voorstellen

4. Tweede gesprek

Is er een match?

5. Contract

Welkom bij Techone!

Deel deze vacature

Solliciteer direct

Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx