ICT medewerker

Ben jij de ICT medewerker die wij zoeken?

0-2 jaar
2-5 jaar
Fulltime
Gelderland
ICT
Lagarde Groep

Hoe ziet jouw werk eruit? Als ICT-engineer werk jij samen met je klantteam voor een vast aantal klanten. Samen met dit klantteam bedien jij deze klanten van A tot Z op het gebied van incidenten, changes en projecten.Een fantastische job, waarin werkplezier en klantgerichtheid evenveel waard zijn als technische kennis en zorgvuldigheid. Wat bieden wij jou? Veel van […]

Solliciteren

Hoe ziet jouw werk eruit?

Als ICT-engineer werk jij samen met je klantteam voor een vast aantal klanten. Samen met dit klantteam bedien jij deze klanten van A tot Z op het gebied van incidenten, changes en projecten.
Een fantastische job, waarin werkplezier en klantgerichtheid evenveel waard zijn als technische kennis en zorgvuldigheid.

Wat bieden wij jou?

Veel van onze klanten zijn bezig met het innoveren van hun manier van werken. Als antwoord daarop ontwikkelen wij continu moderne ICT- en Communicatie oplossingen. Deze mix heeft een uitdagende en afwisselende werkomgeving als resultaat. Je bent verantwoordelijk voor projecten, incidenten en changes. Daarbij werk je met moderne tools en met enthousiaste collega’s. Je bent een belangrijke vraagbaak en kennisbron voor je klanten en helpt hen hun doelen beter en sneller bereiken. Je hebt daarbij veel ruimte en zelfstandigheid samen met je team. Daarnaast beschik je over goede arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk opleidingsplan en heb je tijd voor ontspanning met je collega’s.

Soort dienstverband: Fulltime, vaste baan

Salaris: €2.000 – €4.000 per maand

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Mogelijkheid tot promotie
  • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

  • Dagdienst
  • ma-vr

Wat biedt jij ons?

Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-opleiding op het gebied van ICT en/of relevante werkervaring als ICT-engineer. Je bent een teamplayer en communiceert goed met klanten en collega’s.

Over Lagarde

Lagarde Groep is een snel groeiende en stabiele ICT organisatie bestaande uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Vanuit ons kantoor in Barneveld bedienen wij klanten op het gebied van ICT, Communicatie & Beveiliging. Om de huidige groei verder vorm te kunnen geven zijn wij per direct op zoek naar een ICT- medewerker voor de regio Barneveld en omstreken.

Vragen?
Bel of mail gerust.

+31625091763 Whatsapp
HRM medewerker

Lisa Schimmel

HRM medewerker

Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Zet je beste beentje voor.

2. Contact

Tijd voor een belletje.

3. Kennismaking

Even voorstellen

4. Tweede gesprek

Is er een match?

5. Contract

Welkom bij Techone!

Deel deze vacature

Solliciteer direct

Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx