Over Techone

Techone is dé ICT-specialist voor ondernemend Nederland. Vanuit onze locaties, elk met hun unieke identiteit en specialisme, bieden we gezamenlijk een complementair spectrum van diensten aan het MKB in Nederland.

Over Ons

Binnen Techone zijn onze handelingen en beslissingen verankerd in vijf fundamentele kernwaarden:

Ambitieus Ambitieus
Complementair Complementair
Daadkrachtig Daadkrachtig
Kennis & Expertise Kennis & Expertise
Mensgericht Mensgericht

Techone zet zich in voor het bieden van superieure ICT-oplossingen, zodat klanten zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten

Wij stimuleren elkaar tot kennisdeling, wat zorgt voor professionele groei van onze medewerkers en kwalitatief hoogwaardige diensten voor onze klanten.

Kennis-expertise

Techone heeft een landelijk netwerk.

Elk van onze locaties heeft zijn unieke identiteit, maar profiteert ook van het bredere, complementaire netwerk dat Techone biedt. Samen kunnen we landelijk uitblinken met op maat gemaakte oplossingen, terwijl we lokaal nauw in contact blijven met onze klanten.

Complementair

Techone heeft de visie om de voorloper te zijn in ICT-oplossingen voor de Nederlandse zakelijke markt.

Met de ambitie om de beste dienstverlener te worden, blijven we onszelf pushen, innoveren en onze klanten steeds effectiever bedienen.

Ambitieus

Resultaatgerichtheid is een belofte bij Techone.

Onze pragmatische aanpak en duidelijke communicatiestructuur zorgen voor een snelle besluitvorming en daadkrachtige uitvoering. We zijn gericht op het behalen van concrete resultaten voor onze klanten.

Daadkrachtig

Persoonlijke aandacht staat bij Techone centraal.

We erkennen de waarde van zowel onze klanten als medewerkers en streven naar een cultuur van saamhorigheid en tevredenheid. Als onze teams zich gewaardeerd en betrokken voelen, leidt dit tot betere resultaten voor onze klanten.

Mensgericht
Coert Coomans CEO

Elke nieuwe overname voegt waarde toe

“Rustig aan doen is niet één van mijn sterkste eigenschappen. Dus ga er maar vanuit dat er wat aankondigingen in het verschiet liggen”

-Coert Coomans (CEO)

Techone heeft afgelopen twee jaar zo’n 30 overnames gedaan in het IT- en Telecom landschap. En daarbij niet de minste namen. Inmiddels lijkt de volgende fase in te gaan, waarbij de organisaties onder de Techone vlag meer gaan samenwerken. We zijn benieuwd waar deze speler nu staat en vragen de directeur Coert Coomans.

Lees meer

Waarom onderdeel worden van Techone?

U weet als ondernemer in de ICT-branche als geen ander dat deze altijd in beweging is en dat niets doen geen optie is. Daarom biedt Techone de mogelijkheid voor ondernemers die op zoek zijn naar groei, innovatie en een duurzame toekomst voor hun bedrijf.

Het verkopen van uw bedrijf aan Techone kan een strategische stap zijn die uw onderneming naar nieuwe hoogtes tilt.

Techone's filosofie benadrukt dat overnames moeten leiden tot een situatie waarin beide partijen profiteren. Deze benadering zorgt ervoor dat elk overgenomen bedrijf niet alleen deel uitmaakt van een groter geheel, maar ook zijn unieke identiteit en onafhankelijkheid behoudt. Dit zorgt voor een evenwicht tussen autonomie en de voordelen van het deel uitmaken van een grotere organisatie.

Innovatie

Groei

Duurzaamheid

Rob de Zwart
Rob de Zwart

Voormalig eigenaar van Nemesys ICT groep

Het belangrijkste voordeel binnen Techone is het kunnen delen van kennis en vaardigheden. Wat leidt tot verbeterde diensten voor klanten en meer groeimogelijkheden.

Donnald van Marle
Donnald van Marle

Voormalig eigenaar van Net4IT

In de huidige markt, met belangrijke ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity en AI, positioneert Techone zich als een leider in innovatie. De voortdurende zoektocht naar nieuwe overnamekandidaten toont aan dat Techone altijd op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om waarde toe te voegen aan hun portfolio en de diensten die zij aanbieden.

Techone

Het behoud van de locale cultuur en identiteit is een centraal aspect van Techone's overnamestrategie.

Dit benadrukt het belang van diversiteit binnen de groep en zorgt ervoor datherkenbaar en aantrekkelijk blijft voor zowel klanten als werknemers.

Bovendien zijn de strategische partnerschappen die Techone aangaat met toonaangevende vendoren een cruciaal element in hun success. Deze samenwerkingen bieden toegang tot geavanceerde hulpmiddelen en technologieën, wat de efficiëntie en effectiviteit van de diensten die ze aanbieden verder verbetert.

Techone biedt ondernemers de mogelijkheid om samen te bouwen aan een duurzame toekomst.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking met Techone.

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.