IT Engineer

Ben jij de IT Engineer die wij zoeken?

2-5 jaar
Den Bosch
Fulltime
Iris one
Techniek

Hoe ziet jouw werk eruit? Als IT engineer ben jij verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van IT projecten en alle zaken die nodig zijn om deze in bedrijf te stellen. Bovendien ben je in staat hierover een heldere en duidelijke instructie en uitleg over de oplossing te kunnen geven. Daarnaast zal je expertise en ervaring […]

Solliciteren

Hoe ziet jouw werk eruit?

Als IT engineer ben jij verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van IT projecten en alle zaken die nodig zijn om deze in bedrijf te stellen. Bovendien ben je in staat hierover een heldere en duidelijke instructie en uitleg over de oplossing te kunnen geven.

Daarnaast zal je expertise en ervaring ingezet worden om complexe storingen, problemen of andere support vraagstukken aangestuurd vanuit een serviceomgeving remote te verhelpen.

Voor de projecten werk je nauw samen met de IT Projectmanager en je collega engineers. Samen ben je verantwoordelijk voor de oplevering conform de opdracht, planning en budget van het project. Hierbij ben je IT engineer het technisch aanspreekpunt voor de klant.

Naast je technische vaardigheden communiceer je makkelijk en voel je je thuis in een informele werkomgeving. De dynamiek van het werken voor verschillende klanten daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met collega’s.

Waar moet je aan voldoen

 • MBO/HBO-opleidingsniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Kennis van het configureren en uitrollen van IT omgevingen
 • Kennis van het ontwerpen van technische IT omgevingen
 • Het kunnen beheren en onderhouden van on-premise omgevingen
 • Je bent representatief en communicatief sterk en bent hierdoor in staat op een goede manier met onze klanten te communiceren
 • Een proactieve en resultaatgerichte professional;

Wat mag je van ons verwachten?

We doen simpelweg alles voor je! Uiteraard zijn alle primaire arbeidsvoorwaarden uitstekend op orde, neem bijvoorbeeld ons premievrij pensioen! We willen je beter maken dan dat je al bent en je uitdagen om doelstellingen te realiseren waarvan je tot nu toe alleen nog maar van hebt durven dromen…

Vergeet daarnaast niet onze wereldberoemde thema maandborrels, tafeltennistoernooi, dartkampioenschappen en verschillende uitjes die het zo leuk maken om bij ons te werken.

Soort dienstverband: Fulltime, vaste baan

Salaris: €3.500 – €4.500 per maand

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding

Werkschema:

 • Dagdienst
 • ma-vr

Over Iris One

Binnen IRIS one helpen wij onze klanten iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen we door deze bedrijven te helpen om altijd en overal te kunnen werken met slimme IT en Telecommunicatie oplossingen van alleen de allerbeste leveranciers.

Wij verzorgen voor onze klanten het advies, de implementatie en support van onze slimme IT en Telecom oplossingen. Daarnaast maken wij gebruik van onze strategische partners zoals Vodafone, KPN en Microsoft en zetten deze lokaal in bij onze klanten.

Daarnaast bevelen onze klanten ons aan bij anderen en dat moet iedereen weten!

Vragen?
Bel of mail gerust.

+31625091763 Whatsapp
HR Business Partner

Herjan Lamberink

HR Business Partner

Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Zet je beste beentje voor.

2. Contact

Tijd voor een belletje.

3. Kennismaking

Even voorstellen

4. Tweede gesprek

Is er een match?

5. Contract

Welkom bij Techone!

Deel deze vacature

Solliciteer direct

Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx