IT Engineer

Ben jij de IT Engineer die wij zoeken?

2-5 jaar
Fulltime
ICT
Klantcontact
Noord-Brabant

Als IT engineer ben jij verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van IT projecten en alle zaken die nodig zijn om deze in bedrijf te stellen. Bovendien ben je in staat hierover een heldere en duidelijke instructie en uitleg over de oplossing te kunnen geven.

Solliciteren

Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren. Op het moment zijn we voor ons dochterbedrijf IRIS one op zoek naar versterking!

Binnen IRIS one helpen wij onze klanten iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. Dit doen we door deze bedrijven te helpen om altijd en overal te kunnen werken met slimme IT en Telecommunicatie oplossingen van alleen de allerbeste leveranciers.

Wij verzorgen voor onze klanten het advies, de implementatie en support van onze slimme IT en Telecomoplossingen. Daarnaast maken wij gebruik van onze strategische partners zoals Vodafone, KPN en Microsoft en zetten deze lokaal in bij onze klanten.

Daarnaast bevelen onze klanten ons aan bij anderen en dat moet iedereen weten!

Wat ga je doen?

Als IT Engineer ben je verantwoordelijk voor;

 • Het op afstand helpen en ondersteunen van klanten met installaties, storingen en mutaties op Cloud omgevingen, servers, (wifi) netwerken en werkplekken.
 • Het informeren van klanten over de voortgang van binnengekomen supportaanvragen en de uitgevoerde acties om deze op te lossen.
 • Het vastleggen van relevante informatie tijdens het oplossen van supportaanvragen in ons registratiesysteem.
 • Samenwerken met andere collega’s op de afdeling om klanten optimaal te bedienen.
 • Het escaleren van complexe aanvragen naar onze engineers en samenwerken om de klant goed te helpen.
 • Zorgen voor een goede afhandeling van supportaanvragen en klanttevredenheid.

Het profiel dat hierbij hoort is volgens ons:
Iemand met een MBO/HBO-opleidingsniveau en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Je hebt ruime ervaring met Cloud omgevingen, Microsoft 365 en Mobile Device Management. Belangrijk is dat je representatief bent en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt, waardoor je op een effectieve manier met onze klanten kunt communiceren. Als proactieve en resultaatgerichte professional streef je altijd naar de beste oplossingen. Je bent een echte teamspeler met een winnaarsmentaliteit en uitstekende adviserende vaardigheden.

Wat bieden wij?

We doen simpelweg alles voor je! Uiteraard zijn alle primaire arbeidsvoorwaarden uitstekend op orde, neem bijvoorbeeld ons premievrij pensioen! We willen je beter maken dan dat je al bent en je uitdagen om doelstellingen te realiseren waarvan je tot nu toe alleen nog maar van hebt durven dromen…

Vergeet daarnaast niet onze wereldberoemde thema maandborrels, tafeltennistoernooi, dartkampioenschappen en verschillende uitjes die het zo leuk maken om bij ons te werken.

Soort dienstverband: Fulltime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Vakantiegeld

Werkschema:

 • Dagdienst
 • ma-vr

Werklocatie: Fysiek

Vragen?
Bel of mail gerust.

+3112345678
HR Manager

Judith Verweij-Visser

HR Manager

Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Zet je beste beentje voor.

2. Contact

Tijd voor een belletje.

3. Kennismaking

Even voorstellen

4. Tweede gesprek

Is er een match?

5. Contract

Welkom bij Techone!

Deel deze vacature

Solliciteer direct

Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx