Beveiligingsmonteur

0-2 jaar
2-5 jaar
Beveiliging
Flevoland
Fulltime
Gelderland
Lagarde Groep
Utrecht

Bij Lagarde werk je als beveiligingsmonteur aan projecten bij klanten om complete beveiligings- en toegangscontrolesystemen te implementeren en te onderhouden. Je bent een veelzijdige allrounder die alles aanpakt, van het monteren van componenten tot het opleveren van complete systemen. Je komt te werken op de afdeling beveiliging, waar installatie en configuratie van alarm-, camera-, brandmeld- en toegangscontrolesystemen centraal staan.

Solliciteren

Over Lagarde

Lagarde Groep is een snel groeiende en stabiele ICT organisatie bestaande uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Vanuit ons kantoor in Barneveld bedienen wij klanten op het gebied van ICT, Communicatie & Beveiliging. Om de huidige groei verder vorm te kunnen geven zijn wij per direct op zoek naar een ICT- medewerker voor de regio Barneveld en omstreken.

Wat ga je doen?

Als monteur in de beveiligingstechniek werk je dagelijks aan projecten bij onze klanten op locatie om complete beveiligings- en toegangscontrolesystemen te implementeren en te onderhouden. Als echte allrounder ben je breed inzetbaar, van het monteren van diverse componenten tot en met de oplevering van complete systemen.

Je gaat werken op de afdeling beveiliging, die zich met name bezighoudt met installatie en configuratie van onder andere alarm-, camera-, brandmeld- en toegangscontrolesystemen.

Waar beschik je over?

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en wanneer je een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek hebt is dat een pré. Je bent een teamplayer en communiceert goed met klanten en collega’s.

Wie zijn wij?

Met betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan de doelstellingen van onze klanten. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging, zorgen we ervoor dat ze veilig en toekomstgericht kunnen werken. Binnen Lagarde Groep beschikken we over 2 klantteams die verantwoordelijk zijn voor projecten, supportaanvragen en onderhoud op het gebied van beveiliging. Als beveiligingsmonteur werk je met jouw collega’s nauw samen binnen deze klantteams.

Wat bieden wij?

Veel van onze klanten zijn bezig met het veiliger maken van hun werkomgeving. Wij helpen hen hierbij door te adviseren over de te treffen maatregelen. Lagarde Groep beschikt over een uitgebreid portfolio als het gaat om beveiligingsproducten. Door juiste implementatie, support en onderhoud creëren we een veiligere werkomgeving voor onze klanten.
Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van beveiligings- en toegangscontrolesystemen. Je hebt daarbij veel ruimte en zelfstandigheid. Daarnaast beschik je over goede arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk opleidingsplan en heb je tijd voor ontspanning met je collega’s.

Bekijk de vacature op de website van de Lagarde Groep

Vragen?
Bel of mail gerust.

+31103020123 Whatsapp
Operationeel directeur

Jordy Bakker

Operationeel directeur

Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Zet je beste beentje voor.

2. Contact

Tijd voor een belletje.

3. Kennismaking

Even voorstellen

4. Tweede gesprek

Is er een match?

5. Contract

Welkom bij Techone!

Deel deze vacature

Solliciteer direct

Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx