Service & Delivery medewerker

Ben jij de Service & Delivery medewerker die wij zoeken?

0-2 jaar
3+ jaar
Klantcontact
Zuid-Holland

Als Service & Delivery Medewerker bij Infopact ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en afhandeling van productleveringen aan klanten. Je onderhoudt een uitstekende klantrelatie en fungeert als eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen. Met vriendelijke service bied je passende oplossingen en handel je klachten snel en naar tevredenheid af. Samenwerking met het klantenserviceteam staat centraal om klantverwachtingen te overtreffen en te zorgen voor tevredenheid bij onze klanten.

Solliciteren

Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren. Op het moment zijn we voor ons dochterbedrijf Infopact op zoek naar versterking!

Infopact is al meer dan 25 jaar trotse leverancier van de slimste netwerkoplossingen en beste zakelijke verbindingen. Vanuit ons mooie kantoor op de Westblaak in Rotterdam werken wij samen met ICT-Partners door heel Nederland. Wij maken complexe zaken eenvoudig zodat ondernemers zich volledig kunnen focussen op hun bedrijf. En daar zijn wij trots op! Wij helpen onze klanten aan Netwerkoplossingen, zodat zij hun communicatienetwerk naar een hoger plan tillen. Zo kunnen onze klanten vrij ondernemen en méér uit hun zaak halen. Infopact onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en service.

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin klantcontact centraal staat? Ben je servicegericht en vind je het leuk om te zorgen voor een vlekkeloze levering van producten? Dan is deze functie als Service & Delivery Medewerker misschien wel iets voor jou! Als Service & Delivery Medewerker ben je verantwoordelijk voor het coördineren en afhandelen van leveringen aan onze gewaardeerde klanten. Belangrijk in deze rol is het onderhouden van een uitstekende klantrelatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over leveringen, producten of eventuele problemen. Je staat klanten vriendelijk te woord, biedt passende oplossingen en zorgt ervoor dat eventuele klachten snel en naar tevredenheid worden afgehandeld. Hierbij werk je nauw samen met het klantenserviceteam, om ervoor te zorgen dat klantverwachtingen worden overtroffen en onze klanten te allen tijde tevreden zijn.

Wat we zoeken?

 • Iemand in bezit van een rijbewijs B, aangezien rijvaardigheid vereist is voor het bezorgen van producten.
 • Om succesvol te zijn in deze rol, zoeken we iemand met aantoonbare klantenservice ervaring
 • Een positieve instelling hebt en in staat bent om klanten vriendelijk en professioneel te woord te staan, zelfs in uitdagende situaties.
 • Goede communicatieve vaardigheden hebt, zowel mondeling als schriftelijk, om effectief te kunnen communiceren met klanten en interne teams. • Flexibel bent en in staat bent om snel te reageren op veranderende situaties, met een focus op het bieden van oplossingen en het voldoen aan de behoeften van klanten.
 • Bereid bent om indien nodig extra taken op te pakken en een teamspeler bent die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

Wat bieden wij?

Infopact biedt een prettige werksfeer met jonge ambitieuze mensen die dag en nacht passie hebben voor Networking. De balans werk-privé vinden we belangrijk en je krijgt dan ook de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Tevens krijg je een mooi
vast salaris en bijbehorende marktconform secundaire arbeidsvoorwaarden.

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: € 2.500, – € 3.000, –

Rooster:

 • Dagdienst
 • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Mogelijkheid tot promotie
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

Vragen?
Bel of mail gerust.

+3112345678
Hoofd Recruitment

Aymen Boutahri

Hoofd Recruitment

Onze sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

Zet je beste beentje voor.

2. Contact

Tijd voor een belletje.

3. Kennismaking

Even voorstellen

4. Tweede gesprek

Is er een match?

5. Contract

Welkom bij Techone!

Deel deze vacature

Solliciteer direct

Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx