Techone breidt uit met overname van ITKeuze

Lees meer

Techone, de dynamische groep van communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen, kondigt met trots de overname aan van ITKeuze, een vooraanstaande Cloud Solutions Provider. Deze strategische stap versterkt de positie van Techone in de markt, mede door de toevoeging van de diepgaande kennis en ervaring van ITKeuze.

Techone, bekend om haar ondernemende, integere en pragmatische aanpak, zet sterk in op schaalgrootte als sleutel tot succes in de sterk veranderende communicatie-, managed IT- en beveiligingsmarkt. De overname van ITKeuze, die al meer dan 10 jaar Cloudoplossingen levert binnen het MKB, draagt bij aan deze visie.

Oud-eigenaar van ITKeuze, Jeroen Struijk, zal zijn expertise blijven inzetten in de rol van CTO bij ITKeuze. “De toekomst van IT ligt in samenwerking en innovatie. Ik ben verheugd om deze nieuwe fase in te gaan en samen met Techone verder te bouwen aan de toekomst van ITKeuze”, aldus Struijk.

CEO van Techone, Coert Coomans, sprak zijn enthousiasme uit over de recente overname: “We zijn verheugd ITKeuze te verwelkomen binnen onze groep. De indrukwekkende klantenportefeuille en diepgaande expertise van ITKeuze vormen een waardevolle aanvulling op onze huidige dienstverlening.”

In lijn met de integratievisie van Techone zal ITKeuze zich vestigen in Rotterdam en nauw gaan samenwerken met managed service provider Lancom B.V., een gewaardeerd lid van de Techone-familie. Peter Vorstenbos, CEO van Lancom, voegt hieraan toe: “Ik zie veel gelijkenissen tussen ITKeuze en Lancom. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met de gedreven professionals van ITKeuze.”

Deel dit artikel