Techone kondigt overname van IC-Automatisering aan

Lees meer

Techone, een vooraanstaande groep in communicatie-, managed IT- en beveiligingsdiensten, heeft met trots de overname van IC-Automatisering bekendgemaakt. Deze strategische stap onderstreept de ambitie van Techone om haar marktpositie te versterken, mede dankzij de uitgebreide expertise van IC Automatisering op het gebied van ICT-dienstverlening.

Sinds 1999 heeft IC Automatisering haar stempel gedrukt als de vertrouwde partner die alle automatiseringszorgen van haar klanten uit handen neemt. Hun veelzijdige expertise, variërend van cloudoplossingen tot camerabeveiliging, telecommunicatie en digiborden, maakt hen een perfecte toevoeging aan het reeds indrukwekkende portfolio van Techone.

Leo Markwat, één van de voormalige eigenaren van IC-Automatisering, blijft een centrale rol spelen en treedt op als directeur van IC Automatisering. “Deze overname betekent een nieuw hoofdstuk voor IC Automatisering. Samen met Techone staan we sterk in een snel veranderende markt, en zijn we richting de toekomst nog beter uitgerust om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn”, zegt Markwat enthousiast. De grondleggers van IC-Automatisering, Daan Markwat en Jan Groen, zullen per 1 januari 2024 terugtreden.

Coert Coomans, CEO van Techone, uitte eveneens zijn enthousiasme: “We zijn verheugd om IC Automatisering te mogen verwelkomen binnen de Techone-familie. Hun indrukwekkende klantenportefeuille en diepgaande expertise zijn een welkome versterking van onze diensten.”

IC Automatisering behoudt haar zelfstandigheid als opererende ‘unit’ binnen de Techone groep, en de bestaande locatie in Dirksland blijft ongewijzigd.

Deel dit artikel