VH ICT versterkt positie in Noord-Nederland met overname van WerkplekCloud

Lees meer

VH ICT, onderdeel van de Techone groep, heeft met trots laten weten dat het haar positie in Noord-Nederland versterkt door de overname van WerplekCloud uit Assen. In een tijd waarin IT en Security van cruciaal belang zijn voor het succes van bedrijven, zullen beide firma’s hun krachten gaan bundelen om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

De voormalig eigenaar van WerplekCloud, Gerard de Bresser, zal aan boord blijven van het nieuwe geheel en kijkt met plezier uit naar de nieuwe samenwerking: “VH ICT biedt ons de mogelijkheid om onze klanten een completer scala aan diensten aan te bieden, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen gaan ontzorgen”. Richard Hulst van VH ICT uitte eveneens zijn enthousiasme over de samenwerking: “Samen met het team van WerkplekCloud gaan we een nieuwe fase in en gaan we verder bouwen aan de toekomst.”

De fysieke verhuizing van WerkplekCloud van Assen naar Groningen is intussen afgerond. De bekende telefoonnummers en e-mailadressen van WerkplekCloud blijven gewoon bereikbaar.

Deel dit artikel