Hupra ICT uit Veenendaal sluit zich aan bij Techone

Lees meer

Techone, een toonaangevende speler in de Managed Service Provider (MSP) markt, heeft met trots aangekondigd dat het Hupra ICT, een MSP-bedrijf uit Veenendaal, heeft overgenomen. Deze strategische stap vergroot de landelijke dekking van Techone in de MSP-sector. Daarnaast biedt het Hupra ICT de mogelijkheid om te profiteren van het dienstenportfolio, kennis en schaalvoordelen van Techone, terwijl Hupra ICT haar eigen identiteit en locatie behoudt. 

Hupra ICT, opgericht in 1980, heeft een indrukwekkend traject van groei en succes doorgemaakt en staat voornamelijk bekend om haar expertise op het gebied van enterprise-niveau ICT-oplossingen. De combinatie van deze expertise met een persoonlijke en pragmatische aanpak maakt hen tot een betrouwbare ICT-partner voor bedrijven door heel Nederland.

De voormalig eigenaren van Hupra ICT, Pieter Willemsen en Cornel van Westen, zullen beiden aan boord blijven: “Wij zijn verheugd om samen met Techone deze nieuwe fase in te gaan en verder te bouwen aan de toekomst van Hupra ICT”, aldus Pieter. Cornel voegt eraan toe: “Techone biedt ons de mogelijkheid om onze klanten een completer scala aan diensten aan te bieden, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen gaan ontzorgen.”

Coert Coomans, CEO van Techone, benadrukt de waarde van deze overname: “De overname van Hupra ICT accentueert onze toewijding aan het leveren van een uitstekende service en een goed georganiseerde dienstverlening aan onze klanten. Hupra ICT heeft een goede reputatie als Managed Service Provider met een bewezen staat van dienst in het bieden van hoogwaardige IT-oplossingen. Door het integreren van hun expertise met onze eigen capaciteiten en kennis, kunnen we onze klanten een nog completer scala aan diensten aanbieden, waardoor zij nog meer kunnen profiteren van de nieuwste technologieën en de beste ondersteuning. Wij zijn daarnaast verheugd om met Pieter, Cornel en hun team de samenwerking aan te gaan.”

Deel dit artikel