ThreadStone behaalt CCV-keurmerk pentesten

Lees meer

ThreadStone Cyber Security, onderdeel van Techone, heeft onlangs het prestigieuze CCV-keurmerk Pentesten verworven. Dit keurmerk, uitgereikt door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) is een bewijs van uitmuntendheid in het uitvoeren van beveiligingstests en onderstreept de toewijding van ThreadStone aan het naleven van de strengste kwaliteitsnormen in cybersecurity.

Het behalen van het keurmerk markeert een belangrijke mijlpaal in het streven van ThreadStone om de cyberweerbaarheid van klanten te versterken en hen te ondersteunen in de strijd tegen cyberdreigingen.

In een tijd waarin cyberdreigingen, zoals ransomware-aanvallen en datalekken, toenemen, is het essentieel voor organisaties om te kunnen vertrouwen op gekwalificeerde cybersecurity-partners. Het CCV-keurmerk voor pentesten, dat voldoet aan internationale normen zoals NEN-EN-ISO/IEC 17021 en 17065, waarborgt klanten een hoogwaardige kwaliteit van pentesten.

René van Etten, CEO van ThreadStone Cyber Security, benadrukt het belang van het keurmerk: “Gezien de overvloed aan securitytests op de markt, is het voor klanten een uitdaging om betrouwbare aanbieders te selecteren. Met het CCV-keurmerk Pentesten bewijzen we zowel kwaliteit als betrouwbaarheid van onze securitytesten. Ik ben bijzonder trots op ons team van ethische hackers, vooral omdat we de audit hebben afgerond  zonder enige verbeterpunten. Het bevestigt dat we behoren tot de top in het uitvoeren van securitytesten.”

Coert Coomans, CEO van Techone, sprak eveneens over het belang van deze prestatie: “De verwerving van het CCV-keurmerk Pentesten door ThreadStone Cyber Security is een krachtig bewijs van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige cybersecuritydiensten. Het onderstreept onze voortdurende inspanningen om onze klanten te beschermen tegen toenemende cyberdreigingen. Deze prestatie is niet alleen een erkenning van ons team van ethische hackers, maar ook een geruststelling voor onze klanten dat ze kunnen vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid in deze snel evoluerende digitale wereld.”

Met het CVV-keurmerk pentesten versterkt ThreadStone Cyber Security haar positie als een vertrouwde partner in cybersecurity, en blijft zij zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten om organisaties te beschermen tegen de groeiende dreiging van cyberaanvallen. Samen met onze klanten blijven we streven naar een veiligere digitale toekomst.

Deel dit artikel