IT-specialist Techone neemt ITSD uit Purmerend over

Lees meer

Techone, een dienstverlener op gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft ITSD uit Purmerend overgenomen. ITSD levert ICT-producten en diensten aan bedrijven in het MKB.

Na meerdere overnames eerder dit jaar, versterkt Techone met deze nieuwe overname zijn expertise op het gebied van ICT voor het MKB.

ITSD is een professionele en ervaren ICT-dienstverlener voor bedrijven en organisaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in het totaalbeheer van bedrijfsnetwerken en gebruikersondersteuning en biedt zowel advies, aanschaf en implementatie van ICT, VoIP en Cloud oplossingen aan. Verder is het productportfolio van ITSD ook voorzien van alle gewenste automatiseringsdiensten en producten.

“No-nonsense en nuchter, dat zijn twee kernwaarden waar Techone ook voor staat”, licht Coert Coomans, directeur van Techone, toe. “ITSD sluit perfect aan bij de kernwaarden van Techone. Het bedrijf is een mooie aanvulling op onze portefeuille. Verder staat kwaliteit hoog in het vaandel, van het leveren van diensten tot de dienstverlening. Wij zijn dan ook erg blij om ITSD te verwelkomen bij Techone.

Oud-eigenaar Daniël Pardoen vult aan; “Techone is een pragmatische no-nonsense groep met veel technische kennis en een breed pallet aan diensten. Hiermee is Techone de partner om ITSD verder te ontwikkelen en klaar te maken voor de toekomst. Ook het verkoopproces is zeer goed en snel verlopen, Techone maakt waar wat ze zeggen”.

Deel dit artikel