Nemesys, QNP, IRIS one en Lagarde slaan handen ineen met Webinar ICT-security

Lees meer

Cybercriminaliteit is een groeiende zorg voor bedrijven van elke omvang. Cyberaanvallen nemen de laatste jaren toe in zowel frequentie als intensiteit. Dit resulteert in gegevensverlies, datalekken en/of imagoschade. Mede hierom is het van groot belang om de risico’s ervan te begrijpen en in kaart te brengen.

Om ervoor te zorgen dat bedrijfsgegevens optimaal worden beschermd, moeten verschillende maatregelen worden getroffen om cybercriminaliteit effectief te bestrijden. Naast het nemen van technische maatregelen is het belangrijk – en misschien nog wel belangrijker – om sterk in te zetten op preventie en educatie.

Wij als ICT-bedrijven begrijpen de transformerende kracht van technologie – maar we weten ook uit eerste hand wat de duistere mogelijkheden ervan zijn. Door de technologische expertise van ICT-bedrijven en professionals in de Techone Group te bundelen, kunnen we onze collectieve kennis, vaardigheden en ervaring onder één overkoepelende organisatie verenigen waardoor we onze klanten beter dan ooit kunnen beschermen tegen digitale dreigingen – want wie kan zich beter wapenen tegen cybercriminelen dan ICT’ers zelf?

Op donderdag 26 januari om 10.00 uur bespreken de we de gevaren die op de loer liggen in cyberspace – wat ze zijn, waarom ze voorkomen en hoe u zich kunt beschermen. Hier zullen ook effectieve maatregelen worden aangereikt die meteen in de praktijk kunnen worden toegepast.

Kennis is macht – meld je vandaag nog aan via één van de bedrijven uit de Techone groep:

Lagarde Groep (Barneveld)

Nemesys (Oud-Beijerland)

QNP (Breda)

IRIS one (Rosmalen)

Deel dit artikel