Overnames SafetyCom B.V. en AAB Safety & Telecom B.V verstevigt positie Techone in beveiligingsmarkt

Lees meer

Techone, de dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie, versterkt haar positie op de beveiligingsmarkt met de overnames van SafetyCom B.V. uit Eindhoven en AAB Safety & Telecom B.V. uit Tilburg. Het beveiligingsbedrijf SafetyCom is opgericht door Olaf van Wissen en Paul Lauwers en heeft de afgelopen 30 jaar, bedrijfspanden, banken, overheidsgebouwen en ziekenhuizen beveiligd. 

Door de overnames van SafetyCom en AAB Safety & Telecom kan Techone mkb-bedrijven bedienen op het gebied van beveiliging. De beveiligingsbedrijven leveren onder andere brand- en inbraakbeveiliging, toegangscontrolesystemen, geavanceerde camerabewaking, WiFi- en DECT netwerken en VoIP telefonie.

Olaf van Wissen, oud-eigenaar: “We zijn er trots op om ons aan te sluiten bij Techone. Wederom hebben wij een belangrijke stap gezet om onze toonaangevende positie binnen de markt verder te versterken.”

Paul Lauwers, oud-eigenaar, vult aan: “SafetyCom en AAB Safety & Telecom zullen profiteren van Techone’s strategie en middelen. Deze overname biedt veel kansen voor ons team en klanten. Ik kijk er naar uit om samen met Techone te bouwen aan een mooie toekomst.”

“Deze overname is een volgende stap om verder te kunnen groeien op de beveiligingsmarkt en om onze expertise uit te breiden. Wij heten onze nieuwe collega’s van harte welkom bij Techone”, aldus Coert Coomans, CEO van Techone.

Deel dit artikel