Techone breidt verder uit met overname zakelijk provider Helden Van Nu

Lees meer

Techone, de dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie, heeft zakelijk provider Helden Van Nu uit Hoofddorp overgenomen. Hiermee versterkt Techone haar positie op het gebied van connectiviteit en telefonie.

Helden Van Nu is een zakelijke internet service provider die haar diensten levert door heel Nederland. Het bedrijf levert data- en technologieoplossingen zoals internet, VoIP, back-up verbindingen en mobiele diensten. Helden Van Nu is onder andere partner van Delta Fiber en loopt voorop bij de verglazing van Nederland.

“Wat Helden Van Nu zo bijzonder maakt, is hun focus op de verglazing van Nederland. Dat zien we terug in het product portfolio wat al voor een groot deel al uit glasverbindingen bestaat. Hun missie en visie sluiten naadloos aan op die van Techone groep. We kijken naar de samenwerking uit en zijn zeer verheugd om Helden Van Nu te verwelkomen. De komende jaren gaan wij Helden Van Nu helpen de groei te versnellen door ondersteuning te bieden op het gebied van techniek en personeel”, aldus Coert Coomans, CEO van Techone. Voor de klanten van Helden Van Nu betekent deze acquisitie dat ze toegang krijgen tot het brede productaanbod van Techone, terwijl de dienstverlening van Helden Van Nu hetzelfde blijft.

Oud-eigenaren Folkert Moolenburgh en Tom Martin: “Wij zijn enorm blij met deze samenwerking met Techone en het biedt nieuwe kansen voor ons team en klanten. Samen kunnen we de komende jaren de grote vraag aan die op ons afkomt. We kunnen onze klanten beter bedienen en ons IT-portfolio wordt veel breder.

Helden Van Nu zal vanuit het huidige pand in Hoofddorp als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Het volledige team van Helden Van Nu, inclusief Folkert en Tom, zullen worden opgenomen in de Techone groep

Deel dit artikel