Techone gaat partnerschap aan met Kyocera Document Solutions Nederland

Lees meer

Vanaf 01-01-2023 start Techone een partnership met KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Kyocera is dé leverancier van softwareoplossingen, documentmanagementsystemen, printers, multifunctionals en inkjetproductieprinters. Techone zal als geautoriseerd Kyocera partner het complete productportfolio met hardware, software en professional services gaan leveren. Dankzij dit partnerschap kan Techone haar klanten geavanceerde oplossingen voor documentbeheer bieden die de efficiëntie en productiviteit verbeteren.

Rob de Zwart, CPO van Techone kondigt met trots de nieuwe samenwerking aan: “In de afgelopen 2.5 jaar is de Techone Groep uitgegroeid tot één van de snelst groeiende ICT-dienstenleveranciers van Nederland. Inmiddels omvat de groep meer dan 25 ICT-bedrijven met meer dan 550 werknemers die zich vooral richten op MKB-organisaties in Nederland. Wat wij echter nog misten was een strategische partner voor Document Solutions. We zijn daarom verheugd over deze samenwerking!”

Ook Umair Chaudhry, Commercial Director van Kyocera Document Solutions Nederland, is verheugd over de samenwerking: “Kyocera en Techone zijn een goede match. Beide organisaties hebben focus op belangrijke thema’s zoals duurzaamheid en security. Het gebruik van duurzame materialen in onze hardware zorgt voor minder afval, minder transport, minder milieubelasting en een lage Total Cost of Ownership. Bovendien worden wij aangemerkt als een van de veiligste printermerken op de markt. Ik ben ervan overtuigd dat we met de expertise en ervaring van Techone een sterke nieuwe Kyocera partner hebben verworven.”

Deel dit artikel