Techone gaat samenwerking aan met Red Cactus

Lees meer

Bij Techone hebben we iets nieuws en opwindends te bieden, dankzij onze recente samenwerking met Red Cactus. Vanaf nu kan men via alle verschillende Techone labels profiteren van een oplossing die het mogelijk maakt om elk CRM-systeem moeiteloos te integreren met vrijwel elke telefonieomgeving. Bij elke oproep verschijnt er een pop-up met relevante klantinformatie rechtstreeks op de werkplek, wat de efficiëntie aanzienlijk verbetert.

De vijf belangrijkste voordelen van deze nieuwe service zijn:

  1. Inzicht in de beller: Men kan direct zien wie er belt en belangrijke informatie vastleggen voor toekomstige referentie.
  2. Directe toegang tot relevante informatie: Bij elke oproep heeft men meteen toegang tot relevante klantinformatie.
  3. Overzicht van de gespreksgeschiedenis: Men kan snel inzien met wie de klant als laatste heeft gesproken.
  4. Snel contact met de juiste klant: Met slechts één klik kan men de klantkaart openen en alle relevante informatie bekijken.
  5. Besparing van tijd en inspanning: Minder handelingen betekent meer efficiëntie. Dankzij de naadloze integratie kan men kostbare tijd besparen.

Bovendien maakt deze nieuwe service het mogelijk om te zien welke gebruiker het laatst heeft geprobeerd het nummer van de beller te bellen. Dit is vooral handig als de beller terugbelt en niet meer weet met welke collega hij of zij heeft gesproken. Na het gesprek kan men een gespreksregistratie automatisch opslaan onder de klantkaart, inclusief eventuele notities gemaakt tijdens het gesprek.

Als iemand meer informatie wenst over de integratie met hun favoriete CRM-systeem, kunnen ze eenvoudig een afspraak maken met een van de labels van Techone. Deze nieuwe samenwerking opent een wereld aan mogelijkheden en onze bedrijven staan klaar om die met de klant te delen.

Deel dit artikel