Techone kondigt overname van i4 Managed IT Services aan

Lees meer

Rotterdam, juni 2024 – Techone, een toonaangevende speler in de IT-dienstensector, kondigt met trots aan dat het i4 Managed IT Services (i4) heeft overgenomen. Deze strategische overname versterkt de positie van Techone in de Gelderse Vallei. 

In een tijd waarin IT een essentiële rol speelt in het succes van bedrijven, zal i4 de krachten gaan bundelen met Techone-onderneming Hupra ICT. Beide bedrijven zullen gaan opereren vanuit het kantoor van Hupra ICT in Veenendaal. De samenvoeging stelt beide bedrijven in staat om een breder scala aan diensten te bieden aan hun klanten. 

Michel van de Pol, de voormalig eigenaar van i4, neemt afscheid van het bedrijf. Michel: “na een zorgvuldige zoektocht ben ik ervan overtuigd dat het aansluiten bij Techone en de samenvoeging met Hupra ICT het beste is voor onze klanten en medewerkers”

“De overname van i4 biedt ons een unieke kans om onze dienstverlening in de regio Gelderse Vallei verder uit te breiden en te versterken”, aldus Pieter Willemsen van Hupra ICT. “We kijken ernaar uit om samen met de mensen van i4 onze klanten nog beter te ondersteunen met innovatieve IT-oplossingen.”

Cornel van Westen van Hupra voegt toe: “Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van beide bedrijven. Door de gecombineerde expertise van Hupra en i4 kunnen we onze klanten een nog completer pakket aan diensten bieden, waardoor zij kunnen profiteren van de nieuwste technologieën en de best mogelijke ondersteuning.”

Coert Coomans, eigenaar van Techone, benadrukt de waarde van deze overname: “De overname van i4 door Techone is een strategische zet die de positie van beide bedrijven aanzienlijk versterkt. We zijn verheugd om te zien hoe deze samenwerking zal bijdragen aan de groei en ontwikkeling van IT-diensten in de regio Gelderse Vallei. Deze overname onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen en het ondersteunen van onze klanten bij hun digitale transformatie.”

De overname zal geen invloed hebben op de bereikbaarheid van i4. De bekende telefoonnummers en e-mailadressen blijven gewoon bereikbaar. 

Over i4 – i4 is een gerenommeerde IT-dienstverlener in de regio Gelderse Vallei, bekend om haar hoogwaardige IT-oplossingen en klantgerichte aanpak. i4 laat organisaties focussen op hun corebusiness door toekomstbestendige high-end IT-oplossingen te integreren in de dagelijkse werkzaamheden.

Over Hupra ICT – Hupra ICT is een toonaangevende IT-dienstverlener met een sterke focus op enterprise-niveau ICT-oplossingen. Opgericht in 1980, heeft het bedrijf een indrukwekkend traject van groei en succes doorgemaakt. Hupra staat bekend om haar persoonlijke en pragmatische aanpak en biedt betrouwbare ICT-oplossingen aan bedrijven door heel Nederland.

Deel dit artikel