Techone neemt full-service ICT-organisatie MC Data over

Lees meer

IT-specialist Techone heeft recent MC Data uit Hellevoetsluis overgenomen. Met deze overname verstevigt Techone haar positie op de Nederlandse markt in de sectoren managed IT, telefonie en beveiliging.

MC Data is opgericht in 1992 en gevestigd in Hellevoetsluis. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld om MKB-bedrijven te voorzien van een compleet dienstenpakket op gebied van internet, telefonie en cloud. Producten die zij levert zijn onder andere werkplekken, servers, cloud- en domeindiensten, glasvezel en 4G.

Coert Coomans, CEO van Techone is blij met de overname: “MC Data is een bedrijf waar betrouwbaarheid, integriteit en het streven naar een langdurige relatie centraal staat. Dit is ook heel belangrijk in deze branche, aangezien ICT steeds meer voor bedrijven het hart van de organisatie vormt. MC Data vormt een mooie aanvulling op de snelgroeiende portefeuille van Techone en wij zijn blij om MC Data te kunnen verwelkomen bij Techone.”

Marco van den Bosch, oud-eigenaar, is enthousiast over de overname: “Dit is het begin van een mooi nieuw hoofdstuk voor MC Data. Het MC Data team zal profiteren van Techone’s brede productaanbod en middelen om innovatie te versnellen waarmee onze diensten verbeteren. Ik ben enthousiast over de kansen die deze acquisitie biedt voor ons team en klanten, en kijk er naar uit om samen met Techone te werken aan een succesvolle toekomst”. 

Deel dit artikel