Techone neemt VH ict uit Groningen over

Lees meer

Techone, een vooraanstaande speler in de Managed Service Provider (MSP) markt, heeft met trots aangekondigd dat het VH ict, een gerespecteerd ICT-bedrijf uit Groningen, heeft overgenomen. Deze strategische stap vergroot de landelijke dekking van Techone in de MSP-sector aanzienlijk.

Richard Hulst, een van de voormalige eigenaren van VH ict, zal na de overname aanblijven als directeur. Over deze nieuwe fase zegt hij: “Als medeoprichter en eigenaar van VH ict ben ik enthousiast over deze nieuwe samenwerking. Dit is een geweldige kans om verder te groeien en onze klanten nog beter van dienst te zijn, terwijl we onze unieke identiteit behouden.”

Coert Coomans, CEO van Techone, sprak zijn tevredenheid uit over de overname: “De expertise van VH ict, met name op het gebied van moderne werkplektechnologieën en Sophos Security oplossingen, verrijkt ons aanbod aanzienlijk. We zijn verheugd om Richard en zijn team te verwelkomen en samen onze positie in de MSP-markt te versterken.”

Peter van der Veen, de andere voormalige eigenaar die VH-ict samen met Richard ruim 24 jaar leidde, heeft VH-ict met deze overname verlaten. Hij blikt terug met een gevoel van voldoening: “Het is een eer om onderdeel te zijn geweest van VH-ict en ik ben trots op wat we hebben bereikt. Ik heb er alle vertrouwen in dat VH-ict, onder de bezielende leiding van Richard, met de inzet van het team en met de steun van Techone, zal blijven floreren en groeien.” 

Deze overname bevestigt de ambitie van Techone om haar leidende positie in de MSP-markt verder uit te bouwen en haar diensten landelijk aan te bieden. Met de toevoeging van VH ict aan het portfolio, zet Techone een belangrijke stap in de realisatie van deze doelstellingen.

Deel dit artikel