Techone organiseert intensieve trainingsdag met Red Cactus

Lees meer

Medewerkers van verschillende Techone bedrijven kwamen afgelopen week samen voor een exclusieve trainingsdag. Het speciale evenement werd georganiseerd met Red Cactus, een vooraanstaande naam op het gebied van integratiesoftware voor telefonieplatforms.

De focus van de dag? Het verkennen van de synergie tussen VOIP-oplossingen en CRM-systemen met de software van Red Cactus. De ochtend startte met een technische duik in de functies en unieke capaciteiten van de integratiesoftware. Dit gaf de deelnemers de technische fundering die ze nodig hebben om met deze oplossing aan de slag te kunnen gaan.

Na de technische uiteenzetting kwam de commerciële kant van de zaak aan bod. Red Cactus vertelde hoe de deelnemers de softwarevoordelen optimaal kunnen overbrengen aan potentiële klanten, en hoe zij het product kunnen positioneren voor verschillende marktsegmenten.

Maar dat is nog niet alles. Techone zal met een aantal van haar labels een webinar organiseren om al haar klanten te informeren over de potentie van Red Cactus oplossingen. Dit webinar, gepland op 19-10-2023 om 10:00 uur, is een teken van onze toewijding om kennis en innovatie op het gebied van VOIP-oplossingen te verspreiden.

Hou de agenda’s dus vrij voor het aankomende webinar en mis deze kans niet om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen in de wereld van telefonie- en aanverwante softwareoplossingen. 

Deel dit artikel