Techone Summit – breng Teams-telefonie naar je werkplek

Lees meer

In de wereld van moderne communicatie is Teams telefonie een steeds belangrijker onderwerp geworden. Bedrijven en organisaties over de hele wereld gebruiken Teams telefonie om effectieve en efficiënte samenwerking te bevorderen. 

Als antwoord op deze groeiende behoefte heeft Techone in samenwerking met T-Mobile een Summit georganiseerd. Tijdens dit Summit kwamen er verschillende experts van Microsoft, T-Mobile en Techone label Solipsis aan het woord over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Teams en Teams-telefonie. De aanwezigen werden geïnspireerd en verrast met de nieuwste mogelijkheden en technische opties.

De dag begon met een introductiepraatje van Peter Gijzenberg, manager van Partner Sales & IoT bij T-Mobile Nederland, over de T-Mobile Nederland en de rijke historie. Daarnaast ging hij samen met Rob de Zwart van Techone verder in op de voordelen van de samenwerking tussen beide partijen. 

Michel Bouwman, Teams specialist bij Microsoft, nam de goed gevulde zaal vervolgens mee in de roadmap van Teams. De aanwezigen kregen een beter beeld van wat er allemaal nog komen gaat en hoe Teams kan worden ingezet om een organisatie te laten groeien.

Vervolgens nam Joeri Dehing, Technology Lead bij Solipsis, ons mee de diepte in op het gebied van totaal communicatie met Teams als centrale hub.

Na een goed georganiseerde lunch mocht Kelvin Anselmo van T-Mobile Nederland ons nog iets vertellen over op maat gemaakte oplossing die T-Mobile biedt aan alle Techone labels.

Sonny van Kranenburg, business en campagne marketeer bij FC Utrecht, sloot de dag af met een goede uitleg omtrent de digitale ontwikkelingen binnen en buiten het voetbalstadion.

Wij bedanken alle sprekers en de organisatie voor dit fantastische evenement. Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met een Techone label bij jou in de buurt!

Deel dit artikel