Techone zet de volgende stap met AFAS Software

Lees meer

Techone heeft recentelijk besloten om AFAS Software verder te implementeren bij verschillende bedrijven binnen de groep. Met deze implementatie zet Techone een belangrijke stap in het optimaliseren en digitaliseren van haar administratieve processen.

AFAS software biedt een geïntegreerde oplossing voor financiën, HR, payroll, projectmanagement en CRM, waardoor Techone haar interne processen kan stroomlijnen en tijd en kosten kan besparen. “Binnen Techone bestond al enige tijd de wens om haar administraties efficiënter aan elkaar te koppelen”, aldus CEO Coert Coomans. “Door het brede gebruik van AFAS in de hele groep is deze wens nu in vervulling gegaan.”

Hoewel de implementatie voor sommige onderdelen van Techone nog onbekend terrein is, hebben andere bedrijven – waaronder QNP en Lagarde Groep – al aanzienlijke ervaring met het nieuwe systeem. Bij deze labels fungeert AFAS als het centrale systeem binnen hun activiteiten. In dit verband stelt Lagarde Groep dat het werken met AFAS voor “meer structuur en autonomie” binnen de organisatie zorgt. Arjen Bosman, salesmanager zakelijk dienstverlening bij AFAS: “Techone is een ambitieuze partij, waar wij graag de software voor leveren. Techone en AFAS geloven er namelijk samen in dat onze software ze kan ondersteunen bij hun groei ambities. Door het juist gebruik maken van deze software houden ze immers meer tijd over voor wat ze echt belangrijk vinden en goed in zijn: hun klanten adviseren. Wij kijken uit naar een mooie jarenlange samenwerking!

Op basis van de positieve ervaringen met AFAS wordt verwacht dat de implementatie bij de overige bedrijven binnen de groep zal leiden tot een optimalisatie van zowel de dienstverlening voor klanten als de interne processen voor werknemers. De implementatie stelt Techone daarnaast in staat om meer voordelen uit haar bedrijfsvoering te halen en verdere groei te realiseren – iets wat naadloos aansluit bij haar toekomstplannen.

Deel dit artikel