Yourtelecom sluit aan bij Techone

Lees meer

IT-specialist Techone en Yourtelecom uit Veenendaal maken vandaag bekend dat Yourtelecom zich heeft aangesloten bij Techone. Yourtelecom levert telecommunicatie oplossingen voor het MKB, opgericht in 1998 door Evert-Jan Teunissen. Het bedrijf biedt VoIP oplossingen van verschillende partijen en is daarnaast aanbieder van internetoplossingen.

Evert-Jan Teunissen, oprichter van Yourtelecom: “Na jaren het MKB met veel plezier te hebben voorzien van onder andere VoIP oplossingen, is het nu tijd voor het bedrijf een stap vooruit te zetten. Dankzij de samenwerking met andere bedrijven van Techone, kan Yourtelecom groeien. De samenwerking brengt de klanten van Yourtelecom een landelijke dekking en toegang tot een nog breder portfolio aan diensten. Ik laat mijn bedrijf in goede handen achter”.

Coert Coomans, directeur van Techone, vult aan: “Wij heten de Yourtelecom klanten een warm welkom bij Techone. Yourtelecom streeft ernaar om altijd de beste oplossing te adviseren en denken met de klant mee. Wij zien er naar uit om dit voort te zetten. Daarnaast sluit deze overname ook perfect aan bij onze ambitie om een leidende onderneming te worden op het gebied van IT infrastructuur, telefonie en beveiliging. Wij kijken verder naar bijkomende overnames later dit jaar om onze positie op de markt nog verder te versterken”.

Deel dit artikel