Werken bij Techone

Techone is een sterk groeiende organisatie met een heldere doelstelling: ondernemers volledig ontzorgen op het gebied van Cybersecurity, Cloud, Managed IT, connectiviteit en Infrastructuur.

Alle medewerkers van Techone werken actief samen met een enorme passie en drive om dit doel te behalen. Als collega krijg je de ruimte om actief mee te bouwen aan het succes. Door gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken, krijgen we heel veel voor elkaar.

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat onze klanten zorgeloos kunnen werken? Ben je opzoek naar een plek om je verder te ontwikkelen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Vacatures
Vacatures

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij opzoek naar een uitdaging waarin jij kunt groeien, jezelf kan ontwikkelen en jezelf kunt zijn binnen een diverse groep collega’s?
Ontdek onze vacatures en maak kennis met de verschillende bedrijven en teams binnen Techone.

Vacatures

Divers, maar één geheel

Ons land is divers en uniek en dat zie je terug in onze organisatie. De klanten van Techone zijn verschillende bedrijven met hun eigen visie en expertise. Onze klanten komen overal vandaan. Binnen Techone streven wij dan ook naar een organisatie met medewerkers welke ook divers zijn en verschillen in afkomst, cultuur, karakter en visie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten zich optimaal kunnen herkennen in ons bedrijf en dus ook in onze medewerkers.

De wereld verandert snel en ook Techone blijft groeien en zich ontwikkelen. Daarom is het dan ook van belang dat Techone bestaat uit medewerkers die midden in de samenleving staan. Inclusiviteit en diversiteit zijn dan ook waarden die bij ons hoog in het vaandel staan. De diversiteit binnen ons personeel zorgt ervoor dat er dat wij op een unieke manier met elkaar kunnen samenwerken. Verschillende visies en karakters maken mogelijk dat we elkaar kunnen aanvullen en ervaringen en kennis met elkaar kunnen delen. Zo kunnen wij ons optimaal inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen. Het maakt ons niet uit waar jouw roots liggen, waar je in gelooft of dat je wellicht een (arbeids)beperking hebt. Bij Techone ben je welkom zoals je bent. Wil je graag werken in een omgeving waar innovatie en diversiteit centraal staat? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vragen? Stel ze gerust aan één van onze Recruiters!